Van shit naar FIT in 90 dagen

Het meest duurzame online programma om slank, gezond en superenergiek te worden!

Van shit naar FIT in 90 dagen

Ben je helemaal met het altijd te zwaar en vaak moe zijn? Het geen controle kunnen krijgen over je eten? Helemaal klaar met het je altijd 'shit' te voelen?
Ben je toe aan een slank lichaam, meer energie en een relaxte vrije toekomst?
Zonder teveel gedoe en op een manier die je vol kunt blijven houden? 

 

Je wilt...

Het lijf waar je je fijn en comfortabel in voelt. Een lichaam dat bij je past en dat je daarbij iedere dag fit en fijn opstaat. En waardoor je ook nog eens met meer zelfvertrouwen door het leven gaat,  niet alleen omdat je gewicht geen belemmering meer voor je is, maar ook omdat je leert dat je het in je hebt om dag in dag uit te doen wat goed voor je is.

Dat is nu mogelijk met mijn programma:
het van Shit naar Fit in 90 dagen-traject

Een slank lijf, een gezonde toekomst 
In 90 dagen deel ik met jou mijn geheimen die mij voorgoed van mijn  overtollige kilo's afhielpen en waarmee ik anderen hielp zelfs nog meer af te vallen. 

12 weken waarin we van jouw droomlijf realiteit gaan maken. Niet voor even, maar als start voor de rest van je leven. 

Herken je dit?

WEER NIET
De zomer is alweer voorbij en je baalt onwijs dat het je weer niet gelukt is om enigzins in shape te komen. Als je heel eerlijk bent, is het nog erger dan vorig jaar. De Corona-crisis, de vakantie en nu weer een nieuwe golf.... Als het zo doorgaat kun je naar wéér een grotere maat kleding.

JURKJES
Met jurkjes is het hetzelfde verhaal. De enige jurken die jou nog oké staan zijn of heel wijd of eigenlijk bedoeld voor zwangere vrouwen. Je baalt er ontzettend van, waardoor je uit frustratie ook nog eens vaker snoept dan je eigenlijk zou willen. Het zou fantastisch zijn als je komende Kerst kan genieten van bijvoorbeeld een rollade, in plaats van je er als een te voelen.  

MOE
Niet alleen ben je te zwaar, je bent ook vaak hartstikke moe. Hoe bijzonder is het, zelfs als je nog maar net gegeten hebt of je bed uit komt, je je voelt alsof je wel een paar uur zou kunnen slapen? Maar het leven vraagt steeds van alles van je. Je werk, je gezin, je partner, je familie. Helemaal achteraan die rij kom jij en tegen die tijd moet je jezelf vaak weer enigzins oppeppen na een lange drukke dag met iets met suikers.

STEEDS WEER HET VOORNEMEN
Iedere keer neem je het je weer voor: vanaf maandag ga ik écht gezonder leven, ga ik het echt DOEN. ik ben er zó klaar mee! 
Maar het gaat nooit zoals jij wilt, je wordt er inmiddels stapelgek van dat het steeds mislukt en het lijkt wel alsof het alsmaar moeilijker en erger wordt naarmate je ouder wordt. Je voelt je inmiddels niet alleen moe, maar ook moedeloos.

Als dit zo doorgaat en je ieder jaar gemiddeld 4 kg aankomt, weeg je over 5 jaar dus 20 kilo meer.

Wacht niet langer! In 90 dagen leg je het fundament voor je gezonde droomlijf met een bak energie. 

Ik doe geen loze beloftes, dit systeem werkt. Mijn methode heeft er voor gezorgd dat ikzelf binnen 3 maanden 8 kilogram voor altijd kwijt was en veel scherper en gefocust door het leven ging. Eindelijk was voeding geen gedoe meer! (en ik had echt álles al geprobeerd). Vervolgens heb ik er tijdens mijn studie Voeding onderzoek naar gedaan. Sindsdien heb ik er diverse trajecten voor ontwikkeld en hebben mijn klanten het met succes toegepast.

Het werkt. Als jij maar wilt. 

Hoe fijn zou het voor je zijn als je... 

een simpele manier zou hebben waar bij je snel van een paar kilo afkomt en meer....?

je een jurkje met een leuk model aan zou kunnen met Kerst in plaats van weer een ruim model?

zou afrekenen met je suikerverslaving, ook als je leven veel van je vraagt?

niet meer steeds zo megamoe zou zijn, maar je energiek zou voelen?

je de afspraken met jezelf nu echt zou nakomen en zou kunnen afvallen, ook als het leven even tegenzit?je nog steeds heerlijk zou eten en nog zou afvallen ook?

het patroon van ieder jaar zwaarder voorgoed zou doorbreken?

Je resultaten. Na de 90 dagen...

Ben je tussen de 4 en 12 kg kwijt*

Ben je niet alleen slanker, maar ook sterker.

Heb je meer energie, voel je je scherper en alert.

Voel je je fit en heb je de basis gezet voor een goede gezondheid.

Weet je precies wat je moet doen om je resultaten vast te houden, of zelfs nog verder te gaan als dat nodig is.

*Dit is afhankelijk van je startgewicht en overige factoren

Dagelijks ontvang je van mij een email waarin ik je support met kennis, inzichten en video's .  

Toegang tot de exclusieve Facebookgroep alleen voor deelnemers van dit programma, waar je me al je vragen kunt stellen, successen kunt delen en elkaar kunt supporten.  Ik ben hier iedere dag voor jouw ondersteuning! Ook krijg je regelmatig extra (live) tips en recepten.

3 Vraag- en Antwoordwebinars in de avond waar je je vragen live aan me kunt stellen en van elkaar kunt leren. Kun je er niet bij zijn: je kunt vooraf je vragen aangeven en in de replay mijn antwoorden terugluisteren.

Een extra video met stap-voor-stap uitleg over hoe Intermittent Fasting werkt volgens mijn simpele systeem .

Je voortgang wordt 3 keer gemeten aan de hand van je doelen met behulp van vragenlijsten.

Je investering voor het traject is 597
of 225 per termijn als je in 3 termijnen betaalt. 
Succes gegarandeerd! Niet goed, geld terug.*

Ik heb een supertoffe bonus voor je als je je inschrijft. 
Je krijgt van mij 3 weken met spiksplinternieuwe weekmenu's met recepten en boodschappenlijsten zodat je kunt blijven variëren met je voeding!

De video's

Hebben de nevenstaande thema's. Als jij een slank en energiek lijf wilt, gaat dat verder dan alleen je voeding veranderen. Want als het als het zo simpel was, las je dit nu niet. Waar of waar?  

Je weet inmiddels dat ik een, meestal letterlijk en figuurlijk, nuchtere Achterhoekse meid ben...  toch ben ik overtuigd van een holistische benadering (wat niks meer betekent dan dat succes met een gezonde leefstijl een som der delen is, er dus meerdere aspecten van belang zijn dan alleen voeding).

Tuurlijk kun je het ook alleen doen...

Heb ik ook jarenlang gedaan. Maar iedere keer viel ik na korte tijd alweer terug. Het lukte pas toen ik eindelijk de knop omzette met de kennis die ik in al mijn opleidingen en met coaching heb geleerd.

Eigenwijs zijn en het zelf steeds blijven proberen, vervolgens steeds weer terugvallen heeft me heel veel verdriet, energie en ook heel veel kilo's gekost. Iedere keer viel opnieuw terug, was ik weer terug bij af en verder.
Het heeft me bijna 25 jaar gekost om te komen waar ik nu sta. Nu ben ik inmiddels 4 jaar stabiel op een gezond gewicht. Ik voel me er heerlijk bij en hoef er nauwelijks nog over na te denken.

JIJ kunt het zoveel sneller doen dankzij dit traject. 
Leer van mijn leermomenten, die ik heel graag met je deel. Tenzij jij ook steeds wilt afvallen en weer wilt terugvallen om vervolgens nog zwaarder wilt zijn, dan voor je begon. 

Inmiddels heb ik al honderden mensen mogen helpen met een coachingtraject.
Mensen worden al heel blij van een online webinar of challenge met mij. En dát met een gratis product. Kun je nagaan wat er gebeurt als we 12 weken intensief aan de slag gaan.

Waar wacht je nog op? Hopelijk niet tot de zomer voorbij is en verder dan ooit van je doelen verwijderd bent.

Wat houdt het in?

In deze video vertel ik je kort wat het programma inhoudt en hoe ik jou ermee kan helpen!

*Je kunt zonder risico starten: een garantie van ca. 30 dagen!

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit online traject. En daarom geef ik je graag garantie. Als je na 29 dagen nog niet bent afgevallen of ander resultaat merkt (afhankelijk van je doelen), dan krijg je van mij je geld retour minus € 50,- exclusief BTW administratiekosten. De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de ontvangst van dag 31.  Tevens moet je vragenlijst 1 op dag 1 en voor dag 30 vragenlijst 2 hebben gemaild en alle oefeningen hebben gedaan.
Ook ben je actief lid geweest van de besloten FB groep die bij het programma hoort, heb je je voorfoto, nafoto, startgewicht-weegschaal en uiterlijk op dag 29 je tussengewicht-weegschaal foto's gepubliceerd, evenals foto's van je maaltijden en heb je deelgenomen aan de Q&A sessie die tijdens de eerste 3 weken heeft plaatsgevonden.
Annulering kan alleen schriftelijk per email (info@sylviaholtslag.nl) met een duidelijke omschrijving dat het programma geen resulataat heeft. Recht op annulering geldt niet als de inhoud van de video's zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen.
Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren per ommegaande je geld retour.

Wat koop ik hier nu voor?

Waarom zou je dit programma nou écht moeten volgen?
Wat is het resultaat van dit hele verhaal? Je weet wat erin zit, maar wat levert het je op? Ik neem je even mee. Sluit na iedere alinea die je gelezen hebt even je ogen en voel het na. 

Over 90 dagen is het zover:
Je hebt eindelijk je droomlijf. Je bent eindelijk slank!
Het leek altijd onmogelijk, een ver-van-je-bed-show, iets wat anderen wel konden bereiken en jij niet, jij nooit, maar het is je toch gelukt!
Je gaat in je volste energie in blakende gezondheid door het leven! Die o zo gehate kilo's zijn er eindelijk af. Bovendien heb je je fundament naar een gezonde leefstijl gezet.  Je weet wat welke voeding doet met jou, je kijkt met vertrouwen naar de toekomst, omdat je weet dat je jezelf nu hebt overwonnen.
Niet langer ben je te dik, moe en miserabel, maar
slank, energiek en gelukkig!

Waarom lees je nog verder? Heb je goed gelezen wat hierboven staat? Alles staat klaar voor je, je kunt gaan knallen met afvallen naar meer energie. Je weet wat je te doen staat. Wat heb je verder nog meer nodig?

Je loopt niet meer achter de feiten aan, je valt niet meer terug. Het is klaar, je hoeft er alleen maar voor te gaan.

Geloof me, het gaat nooit vanzelf. Maar je hebt nu een systeem in je voedingspatroon, in je hele leefstijl, je weet wat je te doen hebt en dat is het enige dat je te doen hebt. Je gaat ermee door! 
Je hebt de mindset die je nodig hebt om slank en energiek te blijven. Voeding is nooit meer gedoe, je kunt je gaan richten op de dingen die echt belangrijk zijn. 

De reacties van mensen die je een tijdje niet gezien hebben zijn stuk voor stuk verrast. Iedereen vraagt wat je in vredesnaam hebt gedaan dat je zo slank bent geworden.

Als je in de spiegel kijkt, kun je het soms zelf niet geloven. De kleding die 3 maanden geleden nog megastrak zat, zit nu als gegoten en soepeltjes om je lijf.
En als je 's morgens je bed uit komt, roetsj je bij wijze van spreken nog net niet van de trapleuning af, omdat je zoveel energie hebt. 
Daarbij zijn je sportprestaties ook enorm verbeterd en dan te bedenken dat je enkele maanden geleden amper een deuk in een pakje boter kon slaan.

Hoeveel meer resultaat heb je nog nodig? Wat dacht je ervan? 
Zullen we er samen voor gaan?

Het recept voor een slank, gezond en superenergiek lijf.

1)  KENNIS

Wat is nu echt gezonde voeding en hoe werkt intermittent fasting volgens mijn methode.

2) COMMITMENT

Afspraken met jezelf nakomen. Van denken en weten naar DOEN en BLIJVEN DOEN.  

3) BEWUSTWORDING

Welke factoren zijn van invloed op het uiteindelijke resultaat en hoe stuur je hier op bij.


4) MINDSET

De regie terugpakken over je manier van denken richting een superpositieve en onverslaanbare mindset. 

5) LIEFDE VOOR JEZELF

Van wilskracht naar liefde voor jezelf. Jezelf de leefstijl gunnen die je graag wilt handhaven.

Ik geef je alvast antwoord op vragen die wellicht in je opkomen

Hoeveel tijd ben ik per dag kwijt aan dit traject?

Je ontvangt maximaal om de 3 dagen een video van ongeveer 5 tot maximaal 15 minuten. De eerste 2 weken zelfs bijna iedere dag. In totaal ontvang je 40 video's. De eerste video met uitleg over het traject duurt ongeveer een uur. Totaal ontvang je ongeveer 14 uur aan video's, waarin ik je al mijn geheimen met je deel. En natuurlijk krijg je daarbij ook de krachtworkoutvideo's.

Verder heb je uiteraard je maaltijden te bereiden, maar normaal gesproken moet je ook koken. Je maakt en plaatst dagelijks foto's van je gerechten en maandelijks weegschaalfoto's in de Facebookgroep.  Het is afhankelijk van hoe vaak je de bodyweight krachttraining doet, hoeveel tijd je kwijt bent aan beweging.

Is dit programma erg ingewikkeld met een gezin?

Het traject is zo geschreven dat het juist met een gezin heel goed te combineren is. Je moet natuurlijk wel helder hebben waar je prioriteiten liggen. Het gaat, zoals je weet niet vanzelf. Maar het wordt wel steeds gemakkelijker als jij er vol voor gaat. Beloofd!

Hoe lang heb ik tijd om de video's te bekijken?

Je hebt 6 maanden toegang tot de online omgeving. Dus in die tijd kun je kiezen hoe vaak je kijkt. Ik ga er echt vanuit dat je je inschrijft omdat je niet langer kunt wachten om echt voor dat droomlijf te gaan. Dus die video's heb je voor de einddatum toch allang allemaal wel een keer bekeken? En de bijbehorende opdrachten (foto's maken, vragenlijsten) uitgevoerd! Je hebt 90 dagen toegang tot de besloten Facebookgroep.

Hoe kan ik me alvast voorbereiden? 

Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat geldt ook op zeker voor deze online training. Op het moment dat je op de ‘yes’ knop hebt gedrukt zijn er 2 dingen belangrijk: a) dat je deze belangrijke stap in het realiseren van je droomlijf viert. En b) dat je goed de theorie uit mijn boek doorneemt of de eerste video met uitleg over het programma.

Enkele reacties op dit programma

  • “Ik merk dat ik echt houvast heb aan de fijne en motiverende filmpjes.”
  • “Al 15 cm eraf na 4,5 week!
  • “Het gaat steeds beter! Ik ben al ruim 5,5 kg kwijt en mijn man 10 kg."
  • “De methode van Syl, no nonsens is helemaal top. Ik slaap weer heerlijk en dit is voor mij de basis.”
  • "Ik voel me super, heb veel energie, ben 4 kilo kwijt, heb nog niets gesnoept sinds de start, heb er ook geen enkele behoefte aan, ben niet chagrijnig of wat dan ook. Dank je wel Sylvia, echt top!"  

Veronique over dit programma

Esther van Schaik over het van shit naar FIT-traject

Het lukte me niet om te starten met gezond eten. Probeerde het wel maar snoepte dan iets en liet alles maar gaan. Daardoor moe, snel aangebrand en mijn gedachten waren best negatief. Ik zat eigenlijk nooit vol na het eten, kon maar blijven eten. 

Ik heb door dit traject weer eetrust gevonden. Geen snaai behoeften meer gehad. En ik voel mij zoveel fitter! Ik durf wel te stellen dat ik een suikerverslaving had en nu totaal geen behoefte meer aan snoep en koek. Zo fijn 
Door de gezonde maaltijden heb ik zoveel energie overdag. Geen dips meer na het eten en door samenstelling van eten voel ik nu wel wanneer ik 'vol' zit. Ik vind het heel bijzonder dat je dat door de juiste voeding voor elkaar kunt krijgen. Maar ook mijn mindset is veel positiever dan voorheen. 
Daarnaast ben ik ruim 13kg kwijt, - 14cm bij taille en -16 cm bij heupen. 

Mijn grootste inzicht is dat het totale plaatje moet kloppen, niet alleen gezond eten. Daar lag voorheen mijn focus op bij eerdere afvalpogingen.

Ik vond het heel fijn om dagelijks te starten met een mail. Vaak een video en soms een inzicht. Het grappige is dat ik soms een vraag had en prompt ging de video daarover! De mails kwamen bij mij vaak op juiste moment met juiste onderwerp. 

Heel prettig om in 'veilige' groep met gelijkgestemden te zijn. Dat je soms een vraag kon stellen, inzicht kon delen of las hoe bij anderen ging. Ook de Q&A's heb ik actief gevolgd. Waardevolle aanvulling op het programma! 

Ik raad dit programma aan aan iedereen die worstelt met zijn gewicht/energielevel maar wel bereid is om gewoonten te willen doorbreken. Het is een avontuur met eye-openers maar je moet er voor open willen staan. 

Lieve Sylvia, bedankt dat je me bent blijven supporten in dit avontuur. Jouw liefdevolle schop onder de kont had ik nodig. Je bent liefdevol confronterend en dat had ik nodig. Veel dingen in het programma waren niet nieuw (plannen, vasten, samenstelling maaltijden) maar voor eerst vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. De kracht zit in het totaalaanbod en dat heb ik niet eerder gehad. Daarnaast ben jij gewoon een topper. Jouw energie, je enthousiasme....echt een voorbeeld voor mij. 
Dank je wel!!!! 

Gezien in