Ja, ook deze website maakt gebruik van cookies. Maar ze zijn natuurlijk wel verantwoord! ;-)

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Akkoord

Slank, Gezond en Superenergiek 

Masterclass

Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken naar het starten en het voor altijd doorzetten van je gezonde leefstijl?
Kom dan naar mijn gratis LIVE online Masterclass Slank, Gezond en Superenergiek.

Na deze masterclass ben jij in staat om van Intermittent Fasting je gezonde leefstijl en laatste afslankpoging ooit te maken.

In deze Masterclass leer ik je de allerbeste basis van hoe je de succesmindset ontwikkelt zodat jij niet alleen gemakkelijk kunt starten met je gezonde leefstijl, maar hem ook voor altijd vasthoudt en tegelijkertijd nog steeds een leuk leven leidt.

Wat houdt de masterclass in?
Ik leer je:

Waarom Intermittent Fasting zo goed werkt.

Hoe je intermittent fasting simpel kunt toepassen.

Hoe je structureel de juiste keuzes maakt en blijft maken als het gaat om je leefstijl.

Hoe je met zelfvertrouwen en een bijzonder positieve mindset door het leven gaat.

Voor wie?

Deze masterclass is voor beginners en gevorderden met intermittent fasting.
Voor iedereen met Intermittent Fasting wil beginnen volgens mijn methode... maar ook als je al bezig bent en deze leefstijl voor altijd vol wilt blijven houden en dat soms nog moeilijk vindt.

Gratis Masterclass Intermittent Fasting

Op 7 en 9 december

Over mij

Ik ken mijn ouders niet anders dan ‘aan de lijn’. Altijd bezig met het uitzoeken van een nieuw dieet of het starten van een nieuw dieet. Keer op keer op keer. Zonder blijvend resultaat. En ik heb overduidelijk hun Bourgondische DNA. Op sommige gebieden vind ik dat geweldig, dit specifieke stuk had ik liever gemist, want als tiener was ik al bezig met mijn figuur. En op mijn 35e had ik bijna alle denkbare dieten wel een keer gedaan, gebruikt, geprobeerd of getest. Ook bij mij zonder blijvend resultaat. Zo moeder, zo dochter. 

Ik bleef weer op zoek naar het nieuwe wondermiddel omdat er, zoals altijd ‘wel weer wat af mocht’. 

Tot ik over Intermittent Fasting hoorde tijdens mijn studie voeding. Uiteraard moest dit ook getest worden. 

Binnen enkele weken was ik verkocht, ik was niet alleen kilo’s kwijt, ik kreeg er een bak energie en mentale focus voor terug. Dat laatste had ik nog niet eerder ervaren. Ik werd gezonder, een leuker mens en een energiekere mama.

Ik wilde nooit meer anders. En het toffe is dat ik mijn Bourgondische roots niet volledig los hoefde te laten, hoogstens te matigen. So far so good.

Tot mijn moeder twee jaar geleden overleed aan de gevolgen van een ongezonde leefstijl net als mijn vader twintig jaar eerder.

De impact van haar overlijden was groot; ik besloot mijn kennis en ervaring over gezonde voeding met de wereld te delen, nam ontslag, zette een coachingpraktijk op en schreef het boek What IF? dat geheel gaat over een intermittent lifestyle.